Restaurang & Bar

Vi serverar underbar och nyttig mat med de bästa tänkbara råvarorna som är solens mat för alla smaker och vi har även en bar med ett digert utbud och fullständiga rättigheter

Café & Konditori

Hos oss kan du avnjuta en god caffelatte eller varför inte en rykande nygjord varm espresso på ekologiska nymalda kaffebönor av högsta kvalitet innan du ger dig upp på berget

Webbshop

I vår webbshop här på sidan kan du köpa våra goda skorpor, knäckebröd, småkakor och biscottis som du även hittar i utvalda butiker runt om i världen.

bageri_text_1

Webbshop

Åre Bageri Med Kväll .Est 1984

Mitt i den jämtländska fjällvärlden, strax nedanför Åreskutan, ligger Åre Bageri. Det är inte bara ett bageri utan en trädgård av smaker och godsaker där du kan avnjuta god och hälsosam mat tillverkad av de bästa råvarorna med omsorg och glädje.

 

Allt från vårt kök, bageri och konditori tillverkar vi här på plats från grunden – mer lokalproducerat kan det inte bli.

 

/Lena & Greger med personal

Get Hip – Get Handmade

Tänk dig en trädgård av bröd, frukter och vackra blommor. Var och en ett eget litet konstverk. Ekologiskt mjöl, Åres goda vatten, surdeg, flingsalt och en stenugn. Det behövs inga konstigheter.

– Vi märker av ett ökat intresse för bröd. Idag vill allt fler handla lokalt producerat bröd och många uppskattar våra naturliga ingredienser och vårt sätt att baka på. Bröd lever och andas och måste tas väl om hand för att smaka riktigt bra!

glass

Italiensk gelato – när den är som allra bäst!

Åre Glass anno 1988 – Vit Magi från Åre Bageri tillverkade med passion och de bästa råvarorna. Hjortron från fjället, blåbär, vanilj, nocciola, avellana, hasselnöt, choklad, jämtländska jordgubbar, pistage, lingon, hasselnöt, kokos, mandel, romrussin, smultron, apelsin, cappuccino, banan, yoghurt är smakerna då glass är som bäst. Det går utmärkt att köpa med hem i 0,5 eller 1 liters förpackning

Varmt välkommen att provsmaka med alla sinnen!

ovalt_glass_skyllt

bollinger1

Kaffe För Alla Smaker

Allt Arvid Nordquist kaffe består av 100% Arabicabönor är 100% hållbart certifierat och 100% klimatkompenserat.

Vår Master Blender väljer ut bönor av högsta kvalitet som mognat långsamt på hög höjd vilket resulterar i ett brett spektra av smaknyanser och en fyllig arom.

Kontakta oss

Åre Bageri med kväll/ with evenings
Årevägen 55
837 52 Åre
Sweden

0647-523 20
info@arebageri.se
www.arebageri.se

Öppettider

Ons-lör 07.00-16.00

Sön-tis stängt

Frukost serveras 07.00-10.30

Lunch serveras 11.30-15.00

Bikersbrunch öppnar åter efter midsommar på söndagar mellan 11.00-16.00

För er som är i riskgrupp, känner er lite krassliga eller bara känner för att hålla avstånd, men ändå vill handla så går det jättebra att ringa in en beställning. Ni betalar enkelt via swish (vårt nummer: 123 340 76 16) så kommer vi ut med beställningen till bilen vid entrén/ hästskon utanför Produkthuset.

Boka evenemang och festkvällar, födelsedagskalas eller bröllopsfest. Ni får hela eller delar av lokalen och vi skräddarsyr efter era önskemål in på småtimmarna.

Kontakta oss för mer information.

Telefontid kontor ons-fre 09.00-14.00

Övriga tider hänvisar vi dig att besöka oss på Årevägen 55

Nyheter från Åre

Instagram

[instagram-journal mode=”user” user_id=”190078005″ gallery_mode=”collage” gallery_size=”100%” photo_size=”20%” gutter_size=”5px” collage_hover_heading_color=”#155399″ collage_hover_subheading_color=”#333333″ collage_hover_button_color=”#155399″]

Åre Bageri 2019 © – Det lilla Bageriet vid fjällets fot